XI CONCURS DIGITAL DE DIBUIX INFANTIL

FAQs

Com puc participar-hi?

El primer que has de fer és clicar amb el ratolí sobre el coet que apareix a la web, o bé a la paraula “Comença!” que trobaràs al menú. A partir d’aquí, emplena el petit formulari amb les teves dades, i comença la teva aventura!


He de fer el meu dibuix en un sol cop o puc començar-lo i acabar-lo en un altre moment?

Sí, pots començar-lo quan vulguis i guardar-lo sense acabar, per tornar a accedir-hi un altre dia o les vegades que vulguis i seguir decorant el teu planeta. Només has de tenir en compte que has d’acabar-lo al 100 % abans de la data de finalització del concurs, que pots consultar a les bases.


Com pot la meva mare o el meu pare autoritzar la participació?

És molt senzill:

- Si al registre has indicat el correu electrònic d’algun dels teus pares, rebran un correu per informar-los i només han de clicar-hi per validar la teva participació.

- Si no rebessin el correu, poden autoritzar la teva participació accedint des d’aquí: http://www.aiguaperagrifusaiguesdetomovi.cat/autorizacion

- També poden autoritzar la teva participació a l’oficina d’Aigües de Tomoví que desitgin.


Quan acaba el termini per participar en el concurs?

Pots consultar les dates de finalització del concurs a l’apartat "Durada del concurs" de les bases: http://www.aiguaperagrifusaiguesdetomovi.cat/bases


Quan es donen a conèixer els guanyadors?

Durant el mes de maig de 2018, a través de la mateixa web, així com a les oficines d’atenció al client d’Aigües de Tomoví. En funció del nombre de participants i el temps que comporti la seva revisió i valoració per part del Jurat, la data de publicació dels guanyadors pot variar més o menys, però la previsió és que sigui al llarg del mes de juny.


Com contacta Aigües de Tomoví amb els guanyadors?

Una vegada que Aigües de Tomoví dona a conèixer els guanyadors, un responsable d’Aigües de Tomoví coordina la gestió de trucades personals a cada un dels guanyadors a través de les delegacions i zones territorials. El procés pot trigar un temps ja que, alhora, es coordinen els lliuraments de premis amb els ajuntaments, els centres escolars, etc.